Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Job opportuniteiten Europa

Sinds de oprichting in 2000 heeft Chevron Phillips Chemicals International NV zich als doel gesteld om het voornaamste chemische bedrijf te zijn, dat bekend staat als de geprefereerde werkgever, leverancier, buur en investering.

We hebben twee Belgische productievestigingen: één organische zwavel fabriek in Tessenderlo en de productie van synthetische smeermiddelen (PAO) in Beringen. Beide specialiteiten zijn gericht op het stimuleren van innovatie en duurzaamheid. We zijn ook de grootste marketeer van alfa-olefinen en HDPE, die geproduceerd worden in regio's met veel grondstoffen zoals de VS of het Midden-Oosten. Europa is een belangrijke markt voor deze producten. 

  • In de Europese Regio hebben we 2 productie vestigingen, beide gebaseerd in Belgie.
  • De Europese Regio wordt ondersteund door 300 medewerkers.
  • We ondersteunen meer dan 1500 klanten, verspreid over de Europese regio.
     

Interesse in een carrière in onze Europese vestigingen? 

Klik hier om de beschikbare vacatures te bekijken en solliciteer vandaag nog.

Onze vestigingen

Chevron Phillips Chemical heeft één hoofdkantoor, twee productie vestigingen en zeven regionale verkoopkantoren in verschillende landen. We hebben magazijnen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Spanje, Italië, Polen en Turkije. 

Chevron Phillips Chemical Diegem office
Chevron Phillips Chemical Beringen PAO Plant
Chevron Phillips Chemical Tessenderlo plant

"Geweldige chemie begint en eindigt met geweldige mensen, daarom streven we naar een uitstekende werknemerservaring." 


Carrière Mogelijkheden

We zien elke nieuwe medewerker als een toekomstige leider van ons bedrijf, dus het is in ons voordeel om jou te helpen om je potentieel te bereiken. Door het aanbieden van trainingen, carrièremogelijkheden en prestatiegerichte vooruitgang, doen we er alles aan om onze werknemers te laten slagen en groeien. We streven naar een omgeving waar vooruitgang en beloningen gebaseerd zijn op prestaties, bekwaamheid en bijdrage aan onze bedrijfsdoelstellingen. 


Diversiteit en Inclusiviteit

Onze medewerkers en het bedrijf gedijen op een mix van ervaringen, culturen, talenten, perspectieven en besluitvormingsstijlen. Diversiteit is fundamenteel voor de kwaliteit van onze producten en diensten en zijn cruciaal voor ons voortdurende succes. We promoten een inclusieve werkplek en  hebben zorgvuldig een reeks principes opgesteld om ons gedrag te sturen.